Home / Viktigt med homestaging

 

Det har blivit allt mer populärt med att snygga till sina lägenheter inför en visning och potentiell försäljning. Men med detta syftar man inte på de självklara sakerna, som städning och inköp av färska blommor. Nej, utan nu talar vi om homestyling, ett begrepp som har kommit att växa sig allt starkare de senaste åren.

Detta har nämligen visat sig vara mycket effektivt inför en försäljning av en bostad, och det kan till och med höja priset på bostaden med flera hundra tusen. Men vad exakt innebär det då att homestyla sitt hem inför en visning?

Det finns många svar på denna fråga, just på grund av att man kan skilja mellan vanlig homestaging och en mer effektiv homestaging. Den vanliga innebär i regel att man kanske bytar ut några möbler, sätter upp några snygga tavlor och helt enkelt ser till att det finns en råd tråd i bostaden.

Den mer effektiva, och mest krävande, innebär att man kanske målar om några väggar och helt enkelt fixar saker som har med bostaden skicka att göra. Sedan ingår även inredningsdelen och stylingen av själva hemmet. Man ska helt enkelt trivas det första man göra när man stiger in i din bostad. Det ska kännas så pass trevligt att du själv vill buda på lägenheten och framtiden kunna flytta in. Där har man en effektiv homestaging som heter duga.