Home / Personliga hemmet

 
Önskan att kunna skapa det personliga hemmet finns hos många. Att skapa ett hem där man trivs, handlar ofta om att hitta en speciell atmosfär. Något man brukar kunna känna i magen redan från början.

Har man väl lyckats hitta den där bostaden som känns rätt redan från början, känns det arbete som man kan behöva lägga ner för att nå ända fram betydligt lättare. I de flesta fall handlar det om att lyckas med de mindre detaljerna, och att få dem alla att hänga samman för att skapa en röd tråd. Ett tips, om man känner sig osäker kring hur man kan göra, är att ta hjälp av alla de tekniska möjligheterna som finns.

Satsa på egna bilder som konst

De allra flesta av oss har en dator hemma full med bilder som vi har tagit själva eller fått av våra vänner. En hel del av dessa bilder är riktigt bra och vackra. Ett sätt att utnyttja detta är att framkalla bilder på canvas som sedan får bli en av grunderna i ens hem. Konsten och de vackra detaljerna är alltid viktiga. Att göra sina egna bilder till konst på canvastavlor är varken svårt att göra eller speciellt dyrt. Resultatet blir dock alltid något som man kan vara nöjd över, och skapar ett hem där varje detalj i hemmet bär på ett minne eller en bakgrundshistoria.

Inspireras av andra

Några som har lyckas med det personliga hemmet, är detta unga par, som spontant köpte en gammal skola som de lyckades omvandla till sin egna. Idag är bostaden en plats för avkoppling där de äldre detaljerna möter den moderna funktionaliteten.